اسانس, اسانس خوراکی, شمع های آروماتیک

اسانس سیب

چیزی به نام اسانس میوه (پالب میوه) سیب تقطیر شده با بخار آب یا اسانس سیب (اسنشیال اویل یا اسانس طبیعی سیب) در بازار وجود ندارد. با این حال، در گذشته، ادعاهای مختلفی وجود داشت که می گفتند ” اسانس سیب سبز” برای کاهش وزن مفید است. چنین ادعاهایی بی اعتبار هستند زیرا هیچ متخصص معتبری در استفاده از اسانس نمی تواند ادعا کند که اسانس سیب سبز می تواند برای کاهش وزن مفید باشد زیرا چنین اسانسی به صورت تجاری در دسترس نیست.

اما اسانس سیب ی که در حال حاضر موجود است سنتزی یا نیمه سنتزی بوده و دارای کاربردهایی است که در این مقاله مورد بررسی قرار میگیرد.

می‌توان عصاره‌های طبیعی سیب، تنتوره ها، روغن‌های طعم‌دهنده خوراکی ،روغن دانه سیب  را با کیفیت‌های مختلف پیدا کرد یا درست کرد. روغن دانه سیب به عنوان روغن حامل یا روغن گیاهی با روش کلد پرس یا استخراج شده با حلال در دسترس باشد. با این حال، در مورد کیفیت، فواید یا مضرات بالقوه روغن گیاهی دانه سیب باید دقت کنیم، زیرا دانه های سیب حاوی ترکیبی هستند که می تواند به سیانید متابولیزه شود. ایمنی استفاده از چنین روغنی ، نیاز به تحقیق دارد.

کاربردهای اسانس سیب

برای استفاده در دیفیوزر ها جهت آروماتراپی، این اسانس با درجه بالا عالی است.

 فرمولاسیون محصولات زیبایی؛ تازه کردن روغن های آروماتراپی؛ روغن های ماساژ؛ روغن حمام، و، البته، به عنوان روغن بدن معطر.

هزاران نوع سیب وجود دارد اما اسانس سیب زرد ،قرمز و اسانس سیب سبز محبوبیت بیشتری دارند.اسانس سیب زرد و قرمز به دلیل شیرین بودن بیشتر به درجه خوراکی و در صنایع غذایی و نوشیدنی استفاده میشوند .

اسانس سیب سبز

احساسات با اسانس سیب سبز متعادل می شود. این  اسانس به شما کمک می کند تا احساس آرامش و نشاط بیشتری داشته باشید.این اسانس سبب تسکین تشنج و صرع، افسردگی، بی خوابی، سردرد، میگرن، تنش های عصبی، ترس، حالت تهوع ، استرس، شوک و سرگیجه می شود. همچنین برای بهبود علایم PMS کمک کننده است.

این اسانس منجر به تسکین سرماخوردگی، گردش خون،بهبود تب، روماتیسم، علائم آرتریت، تسکین درد عضلانی، بهبود سوختگی زخم، آنتی ویروس، تقویت سیستم ایمنی و تسکین  گلو درد می شود. آرام باشید، به تمرکز توجه و رفع خستگی کمک کنید. همچنین این اسانس اثر ضد التهابی و تسکین دهنده درد تبخال، کمک به بهبود منافذ بسته وتغذیه پوست می شود.

اسانس سیب سبز را می‌توان برای رقیق کردن روغن پایه و ماساژ بدن استفاده کردبهترین زمان برای ماساژ بعد از دوش گرفتن است. هنگامی که دوش را تمام می کنید، قدرت ماساژ مورد نیاز است و چیزهای دیگری مانند ماساژ سریعتر و باروت می تواند سبب افزایش روحیه، آرامش یا کمک به خواب و فشار دیاستولیک. این تکنیک را می توان در صورت، ماساژ بدن، کاهش وزن جیان شیونگ، درد قاعدگی، معده درد، یبوست، تخلیه لنفاوی به کار برد.

روش های استفاده از اسانس سیب

موارد استفاده از اسانس سیب عبارتند از:

هوای خانه را تازه کنید – اسانس سیب را می توان روی پارچه ای اضافه کرد یا با چند قطره آن را در کشوها و کمدها قرار داد. چند قطره اسانس را در سطل زباله، ماشین لباسشویی، خشک کن، آبکش، پاتپوری بریزید یا روی کیسه فیلتر جاروبرقی بریزید.

خوش بو کردن منزل و محل کار – یکی از ساده ترین راه ها برای افزودن رایحه های آرام بخش به محیط، انتشار است. می توانید چند قطره اسانس را روی یک لامپ مستقیم، روی یک حلقه لامپ یا در یک شمع روشن بریزید و یا از دیفیوزرمنزل یا محل کار استفاده کنید. پخش کننده اسانس های آروماتراپی و پخش کننده آویز ماشین یکی از رایج ترین روش ها است.

ماساژ – به سادگی چند قطره روغن را به 1 اونس روغن از جمله روغن هسته انگور یا روغن شیرین بادام اضافه کنید.این روغن را از چشم ها و اندام تناسلی خود را دور نگه دارید.

حمام – چند قطره اسانس را به یک حمام گرم اضافه کنید و قبل از اینکه حمام کنید مخلوط کنید. از یک حمام خوشبو و زیبا لذت ببرید.

خوشبو کننده محصول –  افزودن اسانس به محصولات پایه، از جمله شامپو، پایه صابون، پایه لوسیون، پایه اسپری اتاق، پایه ژل بدن آبرسان، عطرها.به عنوان مثال یک عطر روغن بدن که بوی فوق العاده خواهد داشت.

اسانس خوراکی سیب

اسانس سیب با گرید خوراکی قابل استفاده در نوشیدنی ها تولید شکلات آدامس ،آب نبات ،ژله ،آبمیوه در شیرینی پزی و قنادی ها و… است.

روغن دانه سیب

روغن دانه سیب کاربردهای پزشکی و آرایشی دارد. امطالعات نشان می دهد که دانه های سیب دارای پروتئین و روغن بالایی هستند. اسیدهای آمینه مانند منیزیم، پتاسیم، فسفر، آهن و کلسیم نیز در روغن دانه سیب یافت می شود. گوگرد طبیعی، آلفا لینولئیک، اسید اولئیک، آهن و اسید لینولئیک نیز در این ماده یافت می شود. از آن در لوسیون، صابون، کرم، بالم لب و مراقبت از مو به عنوان یک ماده تشکیل دهنده استفاده می شود. روغن دانه سیب به صورت خوراکی یا درمان مشکلات پوستی استفاده می شود. این روغن با رایحه ای شیرین عطری جذاب و ملایم دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.