اسانس, روغن های گیاهی

روغن قهوه

روغن ثهوه

تمام دانستنی های مورد نیاز در مورد روغن قهوه .

خود گیاه قهوه چگونه اینقدر پرطرفدار شد :

قهوه به عنوان یک نوشیدنی انرژی زا در قرن پانزده در شبه جزیره عربستان محبوبیت زیادی پیدا کرد .

به قدری علاقه ی مردم به آن زیاد شد که در همان سال ها حضور نخستین خود را در کافی شاپ ها آغاز کرد .

کشت نخستین قهوه در کشور یمن آغاز شد و به سایر کشور های آسیایی و خاور میانه هم گسترش یافت .

به همین دلیل خیلی زود یک کالای تجاری به حساب آمد و به کشور های خیلی زیادی از جمله اروپا ، آمریکا و …. صادر شد .

کم کم با گذشت زمان و با شناخت بیشتر گیاه قهوه ، روغن آن هم در کنار خواص بینظیرش کشف شد .

روغن قهوه یکی از پر خاصیت ترین مواد ارگانیک در میان روغن هاست .

شما میتوانید با مقدار خیلی کمی از روغن قهوه بوی آن را در اتاق پخش کنید تا احساس شادابی در حین کار کردن , درس خواندن ، مطالعه و … را داشته باشید.

روغن قهوه به دلیل ترکیبات : اسید های چرب مفید و فلاونوئید ها که سرشار از آنتی اکسیدان هستند به همراه خواص ضد التهاب برای پوست و مو به خوبی عمل میکنند . تا پوست و موی شما جوان تر و سالم تر به نظر برسد .

در تهیه ی ماسک مو و ماسک صورت

از این محصول شگفت انگیز و پرکاربرد می توانید استفاده کنید و تا بی نهایت شاهد نتایج چشم گیر آن باشید .

ترکیبات و اجزای شیمیایی فعال روغن قهوه به خاصیت های آن افزوده است که موجب می شود این خاصیت های با اثر بخشی بیشتر از جمله خواص :

_ضد التهاب بودن آن است  که به کاهش درد های عضلانی بسیار کمک میکند .

_باعث افزایش ایمنی میشود .

_رطوبت رسانی عمیق پوست و مو و دادن ظاهر لطیف و غیر وز به موها

_به دلیل کافئین موجود در روغن قهوه از پف و تیرگی دور چشم جلوگیری می‌کند .

_به روند کلاژن سازی پوست کمک می‌کند تا پوست ظاهری شفاف و جوان داشته باشد

_کمک به ظاهر پوست و برطرف کردن لک و تیرگی مثل انواع جای جوش ، زخم های سطحی ، و آسیب های ناشی از اشعه   uv

 از آنجایی که روغن قهوه کاربرد های خیلی زیادی دارد ،  از آن میتوان به عنوان اسانس معطر  برای بهبود به خلق و خو و حس شادابی تان کمک کرد .

همچنین در افرادی که دارای بیماری تنفسی هستند استفاده از آن بسیار کارآمد  خواهد بود .

البته در هر نوع از اسانس های روغن قهوه امکان دارن با بو های متشابه ولی کمی متفاوت رو در رو شوید که بسیار طبیعی است .

هنگامی که روغن قهوه از دانه های بو دادی قهوه تهیه میشود رایحه ی تر و تازه تری دارد . در حالی که روغنی که از دانه های قهوه ی سبز تهیه میشود رایحه ای شیرین تری نسبت به بقیه روغن های معطر دارد .

در عطر طبیعی روغن قهوه چه با دانه های قهوه ی سبز چه با دانه های قهوه بو داده ، همچنان رایحه ای دلپذیر را بدون غلبه بر حواس شما دارد که در کنار دیگر ترکیبات با روغن های مرکبات به خوبی جفت و همخوانی خاصی دارد .

ماده موثره هاب روغن قهوه و کاربرد های آنها

ترکیبات مفید و کاربردی در روغن قهوه شامل :

فک فلاونوئید ها _ اسید های چرب مانند اسید لینولئیک ، اسید پالیمیتیک ، اسید اولئیک و اسید استاریک

اگر بخواهیم کاربرد هر کدوم از این ترکیبات و اسید های چرب را بررسی کنیم مهم اینکه بدانیم هر کدام چه خاصیتی دارد :

فلاونوئید ها :

_ کمک به دفاع در برابر رادیکال های آزاد

_سرشار از آنتی اکسیدان

_خواص ضد التهاب

اسید لینولئیک :

_رطوبت رسانی به پوست

_کمک به جوانسازی پوست

_بهبود ظاهر پوست آسیب دیده  در اثر مخرب های مختلف

_کمک به ترمیم و بازسازی بافت پوست

اسید پالیمیتیک:

_ضد التهاب

_نرم کننده و لطیف کننده ی قوی پوست و مو

_برای استفاده از نیش حشرات و خشکی پوست 

_ کنترل کننده ی چربی سطح پوست برای افرادی که مستعد جوش هستند

اسید اولئیک:

_حفظ شادابی پوست

_کمک به ترمیم آسیب های پوست

_آنتی اکسیدان

اسید استئاریک:

_شفاف کردن پوست

_در محصولات مراقبت پوستی به عنوان تثبیت کننده استفاده میشود .

روغن قهوه در محصولات پوستی:

روغن قهوه به دلیل اینکه خاصیت زیادی بر ظاهر و خلق و خو دارد در محصولاتی مثل :

پخش کنندها ، اسکراب ، کره بدن ، سرم پوست ، کرم های دور چشم ، و ….

همچنین روغن قهوه مورد استفاده ی از افرادیست که رایحه درمانی انجام میدهند و یا در عرصه آروماتراپی هستند .

مزایای استفاده از روغن قهوه به عنوان یک روغن بیس حامل ترکیبات اسانس های مختلف به بهبود ظاهر پوست و بر طرف کننده لک های تیره می باشد .

اسید های مختلف در روغن قهوه خواص شفاف و پاک کنندگی دارد که به چربی اضافه ی پوست کمک می‌کند تا کنترل شود .

همانطور که گفته شد به دلیل خواص فوق‌العاده ی روغن قهوه در  انواع محصولات آرایشی و بهداشتی به کار رفته است .

از روغن ماساژ تا اسکراب های بدن ، کف سر ، پوست ، لوسیون های مختلف و بالم لب

در عطر سازی و ….

رایحه ی بی‌نظیر روغن قهوه که گزینه ی خوبی برای اسانس و رایحه تراپی است.

همین طور یک پاک کننده و خنثی کننده ی فوق‌العاده بو استفاده میشود .

روغن قهوه که از دانه های برشته شده  (بوداده) تهیه شده نیز یک ماده ی عالی برای کسانی است که به عنوان شغل یا سرگرمی به طور مداوم در معرض بو های تند و مختلف هستند میتوانند برای از بین بردن این چنین بو ها از روغن قهوه استفاده کنند .

البته باید شما تفاوت بین روغن قهوه و اسانس قهوه را بدانید.شما میتوانید در مقاله اسانس قهوه ،تفاوت های آنها را درک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.