روغن جوجوبا - محصولات دست ساز آیدا

روغن جوجوبا


توضیحات

اگر به دنبال یک روغن طبیعی برای مراقبت از پوست و موهایتان هستید، روغن جوجوبا بهترین است. امروزه در اکثر لوازم آرایشی و بهداشتی و مراقبتی پوست میتوان ترکیبات موجود در روغن جوجوبا را پیدا کرد.”روغن جوجوبا” غنی از ویتامین های تقویت کننده زیبایی A ، E و D ، به علاوه آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب ، در واقع یک استر مومی است که دارای خواص قابل توجهی مشابه با سبوم پوست ما است. این بدان معنی است که این “روغن” بسبب سبکی می تواند نفوذ عمیقی داشته باشد و برای حداکثر تغذیه به لایه های زیرین پوست برسد. جوجوبا همچنین به طور طبیعی ضد باکتری ، ضد قارچ ، ضد ویروس ، ضد درد و ضد التهاب است. بنابراین روغن جوجوبا بهترین گزینه برای هر نوع پوستی ، از جمله خشک، حساس و مستعد به  آکنه است.

از جمله خواص روغن جوجوبا میتوان به:

1-مرطوب کننده طبیعی برای پوست و موی شما است

2-دارای خواص ضد باکتری و ضد قارچی است

3-یک آنتی اکسدان خوب است

4-سبب باز کردن منافذ پوست و کاهش جوش های سرسیاه میشود

5-به تولید سبوم کمک میکند

6-سبب افزایش کلاژن سازی پوست می شود.

7-به بهبود اگزاما خشکی پوست و پسوریازیس کمک میکند

8-به درمان آکنه کمک میکند

9-به تسکیت آفتاب سوختگی کمک میکند

10-سبب بهبود جای زخم و کم رنگ شدن آن میشوذ

 

بهترین استفاده ها از روغن جوجوبا

شما میتوانید ازآن به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی پوست به صورت روزانه استفاده کنید خصوصا افرادی که پوست خشکی دارند و میخواهند به صورت طبیعی هیدراته بماند.

شما میتوانید به عنوان بالم لب از آن استفاده کنید و مانع پوست پوست شدن و خشکی لب ها خصوصا در زمستان شوید.

شما میتوانید از آن هم به تنهایی و هم مخلوط با روغن های مناسب مو به عنوان ماسک مو استفاده کنید

یکی از بهترین روغن های حامل برای رقیق سازی اسنشیال اویل ها ، به علت سبکی و جذب بالا روغن جوجوبا می باشد.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “روغن جوجوبا”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    Cart