استئاریک اسید (stearic acid) – محصولات دست ساز آیدا

استئاریک اسید (stearic acid)


توضیحات

استئاریک اسید یک اسید آمینه سفید رنگی پرکاربرد است که به صورت پودر یا پرک می باشد.

دمای ذوب : ۶۹ درجه

فرم مولکولی:C۱۸H۳۶O۲

نام آیوپاک: اکتادکانوئیک اسید

از جمله کاربردهای آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

صابون سازی

استئاریک اسید به عنوان سفت کننده صابون استفاده می شود به میزان ۵ تا ۲۰ درصد. عمدتا از آن برای تولید استات ها از جمله استات سدیم، استات منیزیم، استات سرب کلسیم، استات سرب، استات سرب آلومینیوم، استات سرب، استات آهن و استریت پتاسیم استفاده می شود. نمک سدیم یا پتاسیم اسید استریک، جزء صابون ها میباشند. گرچه استات سدیم دارای توانایی کمتری نسبت به سدیم پالمیتات است، اما حضور آن می تواند سختی صابون را افزایش دهد.

 شمع سازی(به عنوان عامل سخت کننده) ،کرم سازی و مکمل های غذایی و تولید آب نبات مصرف دارد .

 

اسید استاریک همچنین می تواند به عنوان حلال های رنگ محلول در روغن، عامل روانکاری مداد رنگی، عامل روشنایی استنسیل و امولسیفایر گریسیرید اسید استاریک استفاده شود.

همچنین این اسید به طور گسترده ای در تولید لوله های PVC، ورق، پروفیل ها و فیلم ها استفاده می شود و از جمله تثبیت کننده های حرارتی PVC با روانکاری خوب و ثبات عالی در برابر نور و گرما است. در استفاده از لوله پلی وینیل کلرید، استئاریک اسید به جلوگیری از “کک” در طول پردازش کمک می کند و تثبیت کننده گرمادهی موثر در طول پردازش فیلم های PVC است و همچنین از تغییر رنگ ناشی از قرار گرفتن در معرض سایر رنگ ها جلوگیری می کند.

از جمله کاربردهای دیگر آن می توان به موارد زیر نیز اشاره کرد:

  • تولید لوازم آرایشی و بهداشتی
  • ساخت دارو
  • صابون های شوینده و دترجنت ها
  • روان کننده ها
  • پلاستیسایزرهای پلاستیکی
  • عوامل آزاد کننده قالب
  • تثبیت کننده ها
  • سورفکتانت ها
  • شتاب دهنده ولکانیزه لاستیکی
  • عامل ضد آب
  • عامل پرداخت کننده
  • عوامل فلوتاسيون فلزی
  • نرم کننده ها
  • مواد شیمیایی آلی
  • غذا و آشامیدنی
  • محصولات مراقبت شخصی
  • کشاورزی
  • خوراک دام و طیور
  • از این محصول به تنهایی در روغن کرچک برای تولید انواع نرم کننده ها در صنایع نساجی نیز استفاده می شود.
  • از اسید استئاریک رابر گرید در صنایع لاستیک سازی به منظور نرم شدن بیشتر لاستیک به آن اضافه می گردد.

 

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “استئاریک اسید (stearic acid)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    Cart